Utilizaţi acest identificator pentru a cita sau a face link la acest document: https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/3921
Titlu: Sistem inteligent de protezare pentru membrul superior
Autori: Menyhárdt, Károly
Subiecte: Membre superioare
Protezare
Teză de doctorat
Data publicării: 2008
Editura: Timişoara: Editura Politehnica
Citare: Menyhárdt, Károly. Sistem inteligent de protezare pentru membrul superior. Timişoara: Editura Politehnica, 2008
Serie/Nr. raport: 9 Inginerie Mecanică;47
Abstract: Această teză prezintă un prim pas în dezvoltarea unui sistem inteligent de protezare, cu cost redus, pentru membrul superior uman. Prin determinarea parametrilor cinematici ai modelului simplificat al protezei a fost posibilă simularea comportării acesteia în funcţionare. Astfel, pe baza simulărilor, s-a realizat un prototip de proteză, care a fost supus încercărilor cu scopul de a verifica şi valida modelul teoretic propus. Prototipul protezei a fost studiat prin intermediul unor sisteme de măsură bazate pe ultrasunete, achiziţii şi prelucrări de imagini în vederea comparării rezultatelor cu cele obţinute de la un membru sănătos. Rezultatele obţinute au condus la realizarea şi implementarea unui sistem inteligent de protezare.
URI: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3921
ISBN: 9789736257636
Colecţia:Teze de doctorat/Phd theses

Fişierele documentului:
Fişier Descriere MărimeFormat 
BUPT_TD_Menyhardt Karoly.pdf6.2 MBAdobe PDFVizualizare/Deschidere


Documentele din DSpace sunt protejate de legea dreptului de autor, cu toate drepturile rezervate, mai puţin cele indicate în mod explicit.