Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/4146
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDoboşi, Ioan Silviu-
dc.date.accessioned2021-12-17T10:30:18Z-
dc.date.available2021-12-17T10:30:18Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationDoboşi, Ioan Silviu. Contribuţii privind corelarea raportului optim între gradul de confort şi consumul energetic al instalaţiilor de încălzire şi climatizare pentru clădiri cu funcţionalităţi multiple. Timişoara: Editura Politehnica, 2007en_US
dc.identifier.isbn9789736254482-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4146-
dc.description.abstractTeza de doctorat este structurată în jurul a trei idei principale: • confortul termic creat de instalaţiile de încălzire, ventilare, climatizare; • performanţa energetică a clădirilor; • simularea numerică dinamică a clădirilor. Urmărind acest fir călăuzitor scopul tezei este de a stabili relaţia optimă între confort şi consum energetic printr-un studiu teoretic şi practic, evidenţiindu-se condiţiile de confort, parametrii ce definesc performanţa energetică a clădirilor, măsurătorile in situ şi calculele efectuate pe un modul reprezentând o încăpere birou şi de asemenea simularea dinamică a acestui modul pentru anul climatic de referinţă 1995, din Timişoara.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherTimişoara: Editura Politehnicaen_US
dc.relation.ispartofseries5 Inginerie Civilă;11-
dc.subjectInstalaţii de climatizareen_US
dc.subjectConfort termicen_US
dc.subjectPerformanţe energeticeen_US
dc.subjectTeză de doctoraten_US
dc.titleContribuţii privind corelarea raportului optim între gradul de confort şi consumul energetic al instalaţiilor de încălzire şi climatizare pentru clădiri cu funcţionalităţi multipleen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Teze de doctorat/Phd theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BUPT_TD_Dobosi Ioan.pdf15.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.