dc.contributor.author |
Herman, Richard |
|
dc.date.accessioned |
2020-05-28T08:26:46Z |
|
dc.date.accessioned |
2021-03-06T19:52:55Z |
|
dc.date.available |
2020-05-28T08:26:46Z |
|
dc.date.available |
2021-03-06T19:52:55Z |
|
dc.date.issued |
2009 |
|
dc.identifier.citation |
Herman, Richard. Utilaje pentru prelucrarea produselor vegetale. Timişoara: Editura Politehnica, 2009 |
en_US |
dc.identifier.isbn |
9789736259760 |
|
dc.identifier.uri |
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2538 |
|
dc.description |
Noţiuni generale.
Pregătirea materiei prime în vederea conservării.
Conservarea cu ajutorul frigului artificial.
Conservarea prin termosterilizare.
Conservarea prin concentrare.
Conservarea prin deshidratare.
Conservarea cu ajutorul radiaţiilor ionizate.
Conservarea cu ajutorul zahărului şi a sării.
Conservarea prin acidifiere.
Conservarea cu ajutorul antisepticelor. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
Timişoara: Editura Politehnica |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Tehnologie; |
|
dc.subject |
Utilaje tehnologice |
en_US |
dc.subject |
Prelucrare |
en_US |
dc.subject |
Produse vegetale |
en_US |
dc.subject |
Industrie alimentară |
en_US |
dc.subject |
Agricultură |
en_US |
dc.title |
Utilaje pentru prelucrarea produselor vegetale |
en_US |
dc.type |
Book |
en_US |