DSpace Repository

Posibilitatea utilizării extractelor vegetale ca ingredienţi naturali pentru medicamente, cosmetice şi alimente

Show simple item record

dc.contributor.author Cacig, Svetlana
dc.date.accessioned 2021-12-13T13:00:23Z
dc.date.available 2021-12-13T13:00:23Z
dc.date.issued 2007
dc.identifier.citation Cacig, Svetlana. Posibilitatea utilizării extractelor vegetale ca ingredienţi naturali pentru medicamente, cosmetice şi alimente. Timişoara: Editura Politehnica, 2007 en_US
dc.identifier.isbn 9789736254284
dc.identifier.uri http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4108
dc.description.abstract Utilizarea extractelor vegetale ca ingredienţi pentru medicamente, cosmetice şi alimente este o problemă de actualitate, valorificarea plantelor fiind o preocupare la nivel naţional şi internaţional. în vederea valorificării plantelor în diverse domenii este necesară cunoaşterea conţinutului lor în principii active, utilizarea unor metode avantajoase de extracţie, purificarea extractelor şi utilizarea lor în diferite domenii de activitate. Teza prezintă contribuţii privind obţinerea şi caracterizarea unor extracte vegetale din specii ale genului Ziziphus şi Hydrangea, pe de o parte, iar pe de altă parte, posibilitatea folosirii acestor extracte în diverse aplicaţii în industria alimentară şi farmaceutică. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Timişoara: Editura Politehnica en_US
dc.relation.ispartofseries 4 Inginerie Chimică;1
dc.subject Extracte vegetale en_US
dc.subject Utilizare en_US
dc.subject Teză de doctorat en_US
dc.title Posibilitatea utilizării extractelor vegetale ca ingredienţi naturali pentru medicamente, cosmetice şi alimente en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account