Utilizaţi acest identificator pentru a cita sau a face link la acest document: https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/1735
Titlu: Quality control of pastry products using the HACCP method [articol]
Autori: Panfiloiu, Mirabela
Cara, Monica Cristina
Perju, Delia Maria
Dumitrel, Gabriela-Alina
Subiecte: Chimie alimentară
Produse de patiserie
Calitate
Metoda HACCP
Articol
Pastry products
Hazard analysis
Critical control points
Data publicării: 2011
Editura: Timişoara: Editura Politehnica
Citare: Panfiloiu, Mirabela. Quality control of pastry products using the HACCP method. Timişoara: Editura Politehnica, 2011
Serie/Nr. raport: Buletinul ştiinţific al Universităţii „Politehnica” din Timişoara, România. Seria chimie şi ingineria mediului, Tom 56(70), fasc. 1 (2011), p. 47-51
Abstract: HACCP is a procedure that companies have to apply in order to protect the quality of food products. The purpose of this paper is to describe the critical points in which hazard can come to light in the production process, the evaluation and the measures applied to prevent and control these critical points. This method is applied to all the technological processes in order to obtain the pastry products without yeasts.
URI: http://primo.upt.ro:1701/primo-explore/search?query=any,contains,Quality%20control%20of%20pastry%20products%20using%20the%20HACCP%20method&tab=default_tab&search_scope=40TUT&vid=40TUT_V1&lang=ro_RO&offset=0 Link Primo
Colecţia:Articole științifice/Scientific articles

Fişierele documentului:
Fişier Descriere MărimeFormat 
BUPT_ART_Panfiloiu_f.pdf68.88 kBAdobe PDFVizualizare/Deschidere


Documentele din DSpace sunt protejate de legea dreptului de autor, cu toate drepturile rezervate, mai puţin cele indicate în mod explicit.