Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/2538
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Herman, Richard | |
dc.date.accessioned | 2020-05-28T08:26:46Z | |
dc.date.accessioned | 2021-03-06T19:52:55Z | - |
dc.date.available | 2020-05-28T08:26:46Z | |
dc.date.available | 2021-03-06T19:52:55Z | - |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier.citation | Herman, Richard. Utilaje pentru prelucrarea produselor vegetale. Timişoara: Editura Politehnica, 2009 | en_US |
dc.identifier.isbn | 9789736259760 | |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2538 | - |
dc.description | Noţiuni generale. Pregătirea materiei prime în vederea conservării. Conservarea cu ajutorul frigului artificial. Conservarea prin termosterilizare. Conservarea prin concentrare. Conservarea prin deshidratare. Conservarea cu ajutorul radiaţiilor ionizate. Conservarea cu ajutorul zahărului şi a sării. Conservarea prin acidifiere. Conservarea cu ajutorul antisepticelor. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Timişoara: Editura Politehnica | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Tehnologie; | |
dc.subject | Utilaje tehnologice | en_US |
dc.subject | Prelucrare | en_US |
dc.subject | Produse vegetale | en_US |
dc.subject | Industrie alimentară | en_US |
dc.subject | Agricultură | en_US |
dc.title | Utilaje pentru prelucrarea produselor vegetale | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Appears in Collections: | Cursuri cadre didactice/Teacher courses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PDF_Continut_CUPT.pdf Restricted Access | 42.22 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.