Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/2538
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHerman, Richard
dc.date.accessioned2020-05-28T08:26:46Z
dc.date.accessioned2021-03-06T19:52:55Z-
dc.date.available2020-05-28T08:26:46Z
dc.date.available2021-03-06T19:52:55Z-
dc.date.issued2009
dc.identifier.citationHerman, Richard. Utilaje pentru prelucrarea produselor vegetale. Timişoara: Editura Politehnica, 2009en_US
dc.identifier.isbn9789736259760
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2538-
dc.descriptionNoţiuni generale. Pregătirea materiei prime în vederea conservării. Conservarea cu ajutorul frigului artificial. Conservarea prin termosterilizare. Conservarea prin concentrare. Conservarea prin deshidratare. Conservarea cu ajutorul radiaţiilor ionizate. Conservarea cu ajutorul zahărului şi a sării. Conservarea prin acidifiere. Conservarea cu ajutorul antisepticelor.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherTimişoara: Editura Politehnicaen_US
dc.relation.ispartofseriesTehnologie;
dc.subjectUtilaje tehnologiceen_US
dc.subjectPrelucrareen_US
dc.subjectProduse vegetaleen_US
dc.subjectIndustrie alimentarăen_US
dc.subjectAgriculturăen_US
dc.titleUtilaje pentru prelucrarea produselor vegetaleen_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:Cursuri cadre didactice/Teacher courses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PDF_Continut_CUPT.pdf
  Restricted Access
42.22 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.