Utilizaţi acest identificator pentru a cita sau a face link la acest document:
https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/2538
Titlu: | Utilaje pentru prelucrarea produselor vegetale |
Autori: | Herman, Richard |
Subiecte: | Utilaje tehnologice Prelucrare Produse vegetale Industrie alimentară Agricultură |
Data publicării: | 2009 |
Editura: | Timişoara: Editura Politehnica |
Citare: | Herman, Richard. Utilaje pentru prelucrarea produselor vegetale. Timişoara: Editura Politehnica, 2009 |
Serie/Nr. raport: | Tehnologie; |
Descriere: | Noţiuni generale. Pregătirea materiei prime în vederea conservării. Conservarea cu ajutorul frigului artificial. Conservarea prin termosterilizare. Conservarea prin concentrare. Conservarea prin deshidratare. Conservarea cu ajutorul radiaţiilor ionizate. Conservarea cu ajutorul zahărului şi a sării. Conservarea prin acidifiere. Conservarea cu ajutorul antisepticelor. |
URI: | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2538 |
ISBN: | 9789736259760 |
Colecţia: | Cursuri cadre didactice/Teacher courses |
Fişierele documentului:
Fişier | Descriere | Mărime | Format | |
---|---|---|---|---|
PDF_Continut_CUPT.pdf Restricted Access | 42.22 kB | Adobe PDF | Vizualizare/Deschidere Request a copy |
Documentele din DSpace sunt protejate de legea dreptului de autor, cu toate drepturile rezervate, mai puţin cele indicate în mod explicit.