Utilizaţi acest identificator pentru a cita sau a face link la acest document: https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/2538
Titlu: Utilaje pentru prelucrarea produselor vegetale
Autori: Herman, Richard
Subiecte: Utilaje tehnologice
Prelucrare
Produse vegetale
Industrie alimentară
Agricultură
Data publicării: 2009
Editura: Timişoara: Editura Politehnica
Citare: Herman, Richard. Utilaje pentru prelucrarea produselor vegetale. Timişoara: Editura Politehnica, 2009
Serie/Nr. raport: Tehnologie;
Descriere: Noţiuni generale. Pregătirea materiei prime în vederea conservării. Conservarea cu ajutorul frigului artificial. Conservarea prin termosterilizare. Conservarea prin concentrare. Conservarea prin deshidratare. Conservarea cu ajutorul radiaţiilor ionizate. Conservarea cu ajutorul zahărului şi a sării. Conservarea prin acidifiere. Conservarea cu ajutorul antisepticelor.
URI: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2538
ISBN: 9789736259760
Colecţia:Cursuri cadre didactice/Teacher courses

Fişierele documentului:
Fişier Descriere MărimeFormat 
PDF_Continut_CUPT.pdf
  Restricted Access
42.22 kBAdobe PDFVizualizare/Deschidere Request a copy


Documentele din DSpace sunt protejate de legea dreptului de autor, cu toate drepturile rezervate, mai puţin cele indicate în mod explicit.