Utilizaţi acest identificator pentru a cita sau a face link la acest document: https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/595
Titlu: Distributed Mailing System (DMS)
Autori: Mezö, Patrik Emanuel
Subiecte: Corespondență electronică
Arhitectură
Reţele client-server
Reţele de calculatoare
DMS
Distributed Mailing System
Teză de doctorat
Data publicării: 2012
Editura: Timişoara: Editura Politehnica
Citare: Mezö, Patrik Emanuel. Distributed Mailing System (DMS). Timişoara: Editura Politehnica, 2012
Serie/Nr. raport: 10 Ştiinţa Calculatoarelor;41
Abstract: În prezenta lucrare, un nou concept privind infrastructura de corespondenţă electronică va fi prezentat. Vor fi prezentate soluţii la nivel software, arhitectural, protocoalele utilizate în acest domeniu precum şi o altă perspectivă referitor la conceptul de Client / Server pe care majoritatea programelor îl implementează în scopul comunicării in reţea. Sistemul distribuit de corespondenţă electronică nu are un element central care gestionează conexiunile şi bazele de date. Fiecare nod al reţelei (sistem de calcul) îndeplineşte în acelaşi timp partea de Client şi de Server. Obiectivul prezentului document este de a prezenta o cale prin care fiecare sistem de calcul personal poate contribui la o singură aplicaţie devenid astfel parte componentă a acestui sistem.
URI: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/595
ISBN: 9786065545687
Colecţia:Teze de doctorat/Phd theses

Fişierele documentului:
Fişier Descriere MărimeFormat 
BUPT_TD_Mezo Patrik.pdf2.25 MBAdobe PDFVizualizare/Deschidere


Documentele din DSpace sunt protejate de legea dreptului de autor, cu toate drepturile rezervate, mai puţin cele indicate în mod explicit.