Utilizaţi acest identificator pentru a cita sau a face link la acest document: https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/6321
Titlu: Intervenții în spațiul public în vederea creșterii atractivității față de tineri, studiu de caz ReșIța
Autori: Bădescu, Ștefana
Mareș, Ariana
Subiecte: Spații publice
Spații pentru tineri
Accesibilitate
Conectivitate diversitate
Data publicării: sep-2023
Editura: Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea Arhitectură și Urbanism, Departamentul Arhitectură
Citare: Mareș, Ariana; Bădescu, Ștefana. Intervenții în spațiul public în vederea creșterii atractivității față de tineri, studiu de caz ReșIța. Timișoara: Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea Arhitectură și Urbanism, Departamentul Arhitectură, 2023.
Abstract: Lucrarea urmărește situația existentă, nevoile sociale și spațiale exprimate de tinerii locali și procesul de identificare a unor spații publice care, prin reamenajarea completă sau intervenții asupra amenajării existente să creeze puncte de atracție pentru tinerii locali. Lucrarea de față va prezenta în amănunt patru metode specifice de intervenție în tesutul oraselor postindustriale pentru a crea spații dedicate tinerilor, specificând că acestea fac parte dintr-un proiect ce include un total de nouă intervenții clasate pe trei tipologii distincte de spații din care s-a decis prezentarea celor mai relevante.
URI: https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/6321
Colecţia:Lucrări de diplomă/Dissertations

Fişierele documentului:
Fişier Descriere MărimeFormat 
U_Mareș Ariana_Diploma_f.pdf
  Restricted Access
66.81 MBAdobe PDFVizualizare/Deschidere Request a copy
U_Mares Ariana_Prediploma_f.pdf
  Restricted Access
17.05 MBAdobe PDFVizualizare/Deschidere Request a copy


Documentele din DSpace sunt protejate de legea dreptului de autor, cu toate drepturile rezervate, mai puţin cele indicate în mod explicit.