Utilizaţi acest identificator pentru a cita sau a face link la acest document: https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/6602
Titlu: Free-text keystroke dynamics data set and algorithms for continuous authentication in educational platforms with massive open online courses (MOOC)
Autori: Iapă, Augustin-Cătălin
Subiecte: Tehnici de identificare
Protocol de autentificare
Sistem educațional informatizat
Învăţare asistată de calculator
Teză de doctorat
Data publicării: 2021
Editura: Universitatea Politehnica Timișoara
Citare: Iapă, Augustin-Cătălin. Free-text keystroke dynamics data set and algorithms for continuous authentication in educational platforms with massive open online courses (MOOC). Timişoara: Universitatea Politehnica Timișoara, 2021
Abstract: Prezenta lucrare se focusează pe autentificarea continuă a utilizatorului unui calculator pe baza modului de a tasta la tastatură. În cadrul cercetării s-a dezvoltat un algoritm de autentificare pe baza modului de tastare, s-a colectat un set de date referitoare la modul de tastare de la 80 de voluntari, s-au propus două metrici modificate pentru a se obține performanțe mai bune ale algoritmului de autentificare și s-a propus o structură de date pentru a stoca informațiile necesare ale utilizatorilor. Această metodă de autentificare își justifică atenția mai ales în cadrul platformelor educaționale online, platforme care au cunoscut o creștere foarte mare în anul 2020, datorită mutării majorității cursurilor în mediul online, restricție generată de criza COVID-19.
URI: https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/6602
Colecţia:Teze de doctorat/Phd theses

Fişierele documentului:
Fişier Descriere MărimeFormat 
BUPT_TD_Iapa Catalin.pdf5.5 MBAdobe PDFVizualizare/Deschidere


Documentele din DSpace sunt protejate de legea dreptului de autor, cu toate drepturile rezervate, mai puţin cele indicate în mod explicit.