Utilizaţi acest identificator pentru a cita sau a face link la acest document: https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/1851
Titlu: Metode uzuale de analiză a produselor alimentare : lucrări practice
Titlu alternativ: Lucrări practice [Metode uzuale de analiză a produselor alimentare]
Autori: Ordodi, Valentin Laurenţiu
Todea, Anamaria
Subiecte: Chimie alimentară
Laborator
Chimie alimentară
Data publicării: 2019
Editura: Timişoara: Editura Politehnica
Citare: Ordodi, Laurențiu Valentin. Metode uzuale de analiză a produselor alimentare : lucrări practice. Timişoara: Editura Politehnica, 2019
Serie/Nr. raport: Chimie și tehnologii alimentare;
URI: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1851
Colecţia:Cursuri cadre didactice/Teacher courses

Fişierele documentului:
Fişier Descriere MărimeFormat 
PDF_Continut_CUPT.pdf
  Restricted Access
42.22 kBAdobe PDFVizualizare/Deschidere Request a copy


Documentele din DSpace sunt protejate de legea dreptului de autor, cu toate drepturile rezervate, mai puţin cele indicate în mod explicit.