Utilizaţi acest identificator pentru a cita sau a face link la acest document:
https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/1851
Titlu: | Metode uzuale de analiză a produselor alimentare : lucrări practice |
Titlu alternativ: | Lucrări practice [Metode uzuale de analiză a produselor alimentare] |
Autori: | Ordodi, Valentin Laurenţiu Todea, Anamaria |
Subiecte: | Chimie alimentară Laborator Chimie alimentară |
Data publicării: | 2019 |
Editura: | Timişoara: Editura Politehnica |
Citare: | Ordodi, Laurențiu Valentin. Metode uzuale de analiză a produselor alimentare : lucrări practice. Timişoara: Editura Politehnica, 2019 |
Serie/Nr. raport: | Chimie și tehnologii alimentare; |
URI: | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1851 |
Colecţia: | Cursuri cadre didactice/Teacher courses |
Fişierele documentului:
Fişier | Descriere | Mărime | Format | |
---|---|---|---|---|
PDF_Continut_CUPT.pdf Restricted Access | 42.22 kB | Adobe PDF | Vizualizare/Deschidere Request a copy |
Documentele din DSpace sunt protejate de legea dreptului de autor, cu toate drepturile rezervate, mai puţin cele indicate în mod explicit.