Utilizaţi acest identificator pentru a cita sau a face link la acest document: https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/2147
Titlu: Analiza senzorială a produselor alimentare : lucrări practice de laborator
Autori: Todea, Anamaria
Subiecte: Ape
Sisteme de distribuţie
Modelare numerică
Optimizare
Curs
Data publicării: 2018
Editura: Timişoara: Editura Politehnica
Citare: Todea, Anamaria. Analiza senzorială a produselor alimentare : lucrări practice de laborator. Timişoara: Editura Politehnica, 2018
Serie/Nr. raport: Building services;
URI: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2147
ISBN: 9786063502071
Colecţia:Cursuri cadre didactice/Teacher courses

Fişierele documentului:
Fişier Descriere MărimeFormat 
PDF_Continut_CUPT.pdf
  Restricted Access
42.22 kBAdobe PDFVizualizare/Deschidere Request a copy


Documentele din DSpace sunt protejate de legea dreptului de autor, cu toate drepturile rezervate, mai puţin cele indicate în mod explicit.