Utilizaţi acest identificator pentru a cita sau a face link la acest document:
https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/3102
Titlu: | Tehnologii culinare şi gastronomia |
Autori: | Ţucu, Dumitru Mnerie, Dumitru |
Subiecte: | Tehnologii culinare Industrie alimentară |
Data publicării: | 2001 |
Editura: | Timişoara : Editura Politehnica |
Citare: | Ţucu, Dumitru. Tehnologii culinare şi gastronomia. Timişoara: Editura Politehnica, 2001 |
Serie/Nr. raport: | (Tehnologie); |
URI: | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3102 |
ISBN: | 973-8247-23-3 |
Colecţia: | Cursuri cadre didactice/Teacher courses |
Fişierele documentului:
Fişier | Descriere | Mărime | Format | |
---|---|---|---|---|
BCUPT_CURS_.pdf Restricted Access | 42.22 kB | Adobe PDF | Vizualizare/Deschidere Request a copy |
Documentele din DSpace sunt protejate de legea dreptului de autor, cu toate drepturile rezervate, mai puţin cele indicate în mod explicit.