Utilizaţi acest identificator pentru a cita sau a face link la acest document: https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/4108
Titlu: Posibilitatea utilizării extractelor vegetale ca ingredienţi naturali pentru medicamente, cosmetice şi alimente
Autori: Cacig, Svetlana
Subiecte: Extracte vegetale
Utilizare
Teză de doctorat
Data publicării: 2007
Editura: Timişoara: Editura Politehnica
Citare: Cacig, Svetlana. Posibilitatea utilizării extractelor vegetale ca ingredienţi naturali pentru medicamente, cosmetice şi alimente. Timişoara: Editura Politehnica, 2007
Serie/Nr. raport: 4 Inginerie Chimică;1
Abstract: Utilizarea extractelor vegetale ca ingredienţi pentru medicamente, cosmetice şi alimente este o problemă de actualitate, valorificarea plantelor fiind o preocupare la nivel naţional şi internaţional. în vederea valorificării plantelor în diverse domenii este necesară cunoaşterea conţinutului lor în principii active, utilizarea unor metode avantajoase de extracţie, purificarea extractelor şi utilizarea lor în diferite domenii de activitate. Teza prezintă contribuţii privind obţinerea şi caracterizarea unor extracte vegetale din specii ale genului Ziziphus şi Hydrangea, pe de o parte, iar pe de altă parte, posibilitatea folosirii acestor extracte în diverse aplicaţii în industria alimentară şi farmaceutică.
URI: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4108
ISBN: 9789736254284
Colecţia:Teze de doctorat/Phd theses

Fişierele documentului:
Fişier Descriere MărimeFormat 
BUPT_TD_Cacig Svetlana.pdf11.62 MBAdobe PDFVizualizare/Deschidere


Documentele din DSpace sunt protejate de legea dreptului de autor, cu toate drepturile rezervate, mai puţin cele indicate în mod explicit.