Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.upt.ro/xmlui/handle/123456789/4108
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCacig, Svetlana-
dc.date.accessioned2021-12-13T13:00:23Z-
dc.date.available2021-12-13T13:00:23Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationCacig, Svetlana. Posibilitatea utilizării extractelor vegetale ca ingredienţi naturali pentru medicamente, cosmetice şi alimente. Timişoara: Editura Politehnica, 2007en_US
dc.identifier.isbn9789736254284-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4108-
dc.description.abstractUtilizarea extractelor vegetale ca ingredienţi pentru medicamente, cosmetice şi alimente este o problemă de actualitate, valorificarea plantelor fiind o preocupare la nivel naţional şi internaţional. în vederea valorificării plantelor în diverse domenii este necesară cunoaşterea conţinutului lor în principii active, utilizarea unor metode avantajoase de extracţie, purificarea extractelor şi utilizarea lor în diferite domenii de activitate. Teza prezintă contribuţii privind obţinerea şi caracterizarea unor extracte vegetale din specii ale genului Ziziphus şi Hydrangea, pe de o parte, iar pe de altă parte, posibilitatea folosirii acestor extracte în diverse aplicaţii în industria alimentară şi farmaceutică.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherTimişoara: Editura Politehnicaen_US
dc.relation.ispartofseries4 Inginerie Chimică;1-
dc.subjectExtracte vegetaleen_US
dc.subjectUtilizareen_US
dc.subjectTeză de doctoraten_US
dc.titlePosibilitatea utilizării extractelor vegetale ca ingredienţi naturali pentru medicamente, cosmetice şi alimenteen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Teze de doctorat/Phd theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BUPT_TD_Cacig Svetlana.pdf11.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.